Welkom bij Woluwevision

Wij zijn een oogartsenpraktijk gespecialiseerd in ouderdomspathologie.

Dr. Nancy Verdonck

Oogarts

Ik ben Dr Nancy Verdonck 3-talige oogarts in Sint-Lambrechts-Woluwe, Brussel.

Mijn studies geneeskunde volgde ik aan de Facultés Universitaires Notre Dame de la Paix- Namur en nadien aan de Katholieke Universiteit Leuven.

Mijn specialisatie Oftalmologie volgde ik in de Universitaire ziekenhuizen Leuven met een opleiding cataractchirurgie in Engeland (Torbay Hospital Torquay United Kingdom).

Ik werk als oogarts sinds 2004 met specifieke interesse voor cataractchirurgie en medische retina.

Het doel van mijn werk is U verder te behandelen met de meest recente technieken, rekening houdend met het oog en uw verwachtingen.

In de hoop U spoedig te mogen helpen,

Dr Nancy Verdonck

Dr. Heidi Dullaert

Oogarts

Ik ben Dr.Heidi Dullaert.

Ik studeerde aan de KUL (Katholieke Universiteit Leuven) en specialiseerde in Leuven en in het Verenigd Koninkrijk (Sidcup).

Tijdens mijn specialisatiejaren, ben ik mij meer en meer gaan toeleggen op glaucoma en neuro-oftalmologie.

Mijn inmiddels jarenlange ervaring en continue bijscholing, maken het mij mogelijk u de allerbeste zorg aan te bieden in de 3 talen.

Dr. Heidi Dullaert

U kan bij ons terecht voor:

Algemene Raadpleging

Oogdruk-oogfundus-brilvoorschrift-gezichtsveld-biometrie-OCTscan-YAGlaser

Glaucoom

Verhoging van de oogdruk in de oogbol. Te hoge oogdruk tast de oogzenuw aan en geeft gezichtsvelduitval die niet onmiddellijk door de patënt opgemerkt wordt. Een screening is dan ook aangewezen vanaf de leeftijd van 50 jaar.

Cataractchirurgie

Cataract betekent vertroebelde lens. De hoofdsymptomen zijn verblinding door licht en de indruk door een “vuile” bril te kijken. Tijdens de operatie wordt de troebele lens vervangen door een implantlens (unifocaal/multifocaal/torisch).

Intravitreale Injecties

Deze injectie is aangewezen bij de natte vorm van macula degeneratie, veneuze occlusies, diabetisch maculair oedeem,.. De injectie gebeurt onder topische anesthesie en duurt enkele seconden.

Neuro-oftalmologie

Dubbelzien, CVA, Neuritis optica bij MS, hoofdpijn

Leeftijdsgebonden macula degeneratie

LMD is een ziekte van de macula die meer en meer mensen treft in de Westerse wereld. Er bestaat een droge en natte vorm. De diagnose wordt gesteld dmv fluo-angiografie en OCT onderzoek. Een screening is aangewezen vanaf de leeftijd van 50j.

Hebt u nog vragen?

Mobiele versie afsluiten